Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Soylu Tendürek Dağı’nda

AĞRI (İHA) – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 9 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü Tendürek Dağı bölgesinde askerlerle bir araya geldi.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki Tendürek Dağı bölgesinde...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2016 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2016 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Soylu Tendürek Dağı’nda
AĞRI (İHA) – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 9 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü Tendürek Dağı bölgesinde askerlerle bir araya geldi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki Tendürek Dağı bölgesinde dün akşam PKK’lı teröristlerle yaşanan çatışmada 9 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü Karakuş Tepesi’ne çıktı. Burada incelemelerde bulunarak İl Jandarma Komutanı Coşkun Sel’den bilgi alan Bakan Soylu, askerlerle de sohbet etti. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı ziyaretin ardından Bakan Soylu, beraberindekilerle Güllüce köyüne geçti. Burada şehit korucular için taziye ziyaretinde bulunan Bakan Soylu, şehit babası Yusuf Zeyrek ile yakından ilgilendi. Bakan Soylu, tek erkek evladını şehit veren Yusuf Zeyrek’i Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit babasına telefonda taziyelerini iletirken, daha sonra şehitler için Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Bakan Soylu, ardından Somkaya köyüne geçerek, dünkü şehitler için açılan taziyeye katıldı.
İçişleri Bakanlığı’nın resmi Twitter hesabından ise Bakan Soylu’nun fotoğrafları paylaşılarak, “Bakanımız Sayın @suleymansoylu Ağrı’da gerçekleştirilen hain saldırının yapıldığı yerde incelemelerde bulunuyor” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.