Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Şimşek: "Türkiye Bunların Hepsini Aşacak”

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, son 2 buçuk aydır Türkiye’de siyasi belirsizliğin olduğunu belirterek, “Bunun yansımalarını hepimiz görüyoruz. İnşallah Türkiye bunların hepsini aşacak” dedi.Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çeşitli temaslarda...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2015 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2015 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, son 2 buçuk aydır Türkiye’de siyasi belirsizliğin olduğunu belirterek, “Bunun yansımalarını hepimiz görüyoruz. İnşallah Türkiye bunların hepsini aşacak” dedi.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e geldi. Gaziantep’te, Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane Parkı’nın açılışından sonra Mavikent Konutları 4. Etap kura çekimine katılan Bakan Şimşek, burada açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, son 2 buçuk aydır Türkiye’de bir siyasi belirsizliğin olduğunu belirtti. Şimşek, “Siyasi bir istikrarsızlık var. Bunun yansımalarını hepimiz görüyoruz. İnşallah Türkiye bunların hepsini aşacak” diye konuştu.
Şimşek, Türkiye’nin dört bir yanının şu an ateş çemberi bir ülke konumunda olduğunu söyleyerek, “Zor bir coğrafyada, zor bir mahallede yaşıyoruz. Bunların üstesinden gelmek için Türkiye’yi çok daha güçlü bir şekilde konumlandırmak için güçlü hükümetlere siyasi istikrara ihtiyaç vardır. Her zamankinden çok daha fazla Türkiye’nin siyasi istikrara ihtiyacı var. Ancak siyasi istikrarla birlikte son 12-13 yıldır bu ülkenin kazanımları korunabilir. Şu anda Türkiye’nin son 10-12 yıldır elde ettiği kazanımlar tehdit altında. Evet siyasi istikrarsızlık maalesef yatırımların kötülenmesine Türkiye’ye yatırımların gelmesinin önünde bir engel. Bu nedenle Allah’ın izniyle önümüzdeki dönemde bu badireyi atlatacağız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.