Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’da tefeci operasyonu: 12 gözaltı

Şanlıurfa polisi 3 ilde tefecilik operasyonu düzenledi. 20 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda şu ana kadar 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda çek, senet ve tapu ele...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2013 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2013 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’da tefeci operasyonu: 12 gözaltı
Şanlıurfa polisi 3 ilde tefecilik operasyonu düzenledi. 20 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda şu ana kadar 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda çek, senet ve tapu ele geçirildi. Operasyon devam ediyor.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sabah saatlerinde tefecilere yönelik operasyon düzenledi. Gaziantep, Eskişehir, Şanlıurfa merkez ve Suruç ilçesinde 20 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda şu ana kadar 12 kişi gözaltına alındı. Şüpheli listesinde ise 23 kişinin olduğu öğrenildi. Evlerinde bulunamayan şüphelilerin aranması ise devam ediyor. Eğitim Sen Şanlıurfa Şubesi eski Başkanı H.Ş.’nin de gözaltına alınanlar arasında olduğu öğrenildi. Operasyon kapsamında ev ve iş yerlerinde aramaların devam ettiği operasyon kapsamında çok sayıda çek, senet ve tapunun ele geçirildiği öğrenildi. Polisin, Eğitim Sen Şanlıurfa Şubesi'ndeki araması da devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.