Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Ramazanoğlu’ndan Huzurevine Ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, huzurevi ziyaretinde, "Sizler bizim çınarlarımızsınız, sizler bizim temellerimizsiniz, sizler bizim arkamızsınız. Bir insanın geçmişi olmazsa geleceği nasıl olabilir?" dedi.Aile ve Sosyal...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, huzurevi ziyaretinde, "Sizler bizim çınarlarımızsınız, sizler bizim temellerimizsiniz, sizler bizim arkamızsınız. Bir insanın geçmişi olmazsa geleceği nasıl olabilir?" dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, Aile Haftası kutlamaları kapsamında Sevgi Evleri’nden gelen çocuklar ve ’Seksenler’ dizisi oyuncuları ile 75’inci Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundu. Tek tek yaşlıların masasını dolaşan Bakan Ramazanoğlu, büyüklerin birer tecrübe dağı olduğunu söyleyerek, "Sizler bizim çınarlarımızsınız, sizler bizim temellerimizsiniz, sizler bizim arkamızsınız. Bir insanın geçmişi olmazsa geleceği nasıl olabilir?" ifadelerini kullandı.
Bakan Ramazanoğlu, "Biz büyük bir aileyiz. Bugün de evlatlarımızla, çocuklarımızla geldik. Biz devlet olarak sosyal devlet olma sorumluluğumuzu yerine getirmek zorundayız. Sosyal devlet olma sorumluluğu, ’benim ihtiyacım var’, ’ben şu anda yalnızım, bana uzanacak bir el var mı?’ diye içinden geçiren herkesin yanında olma sorumluluğudur. Herkesin sağlığı, mutluluğu, huzuru için üzerimize düşen ne varsa elimizden geldiğinden daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Biz sizlere hizmetkarız. Biz siyasete bunun için talip olduk. Hem Anneler Gününüzü hem Aile Hafta’nızı kutluyorum" şeklinde konuştu.
"Şehitlerimiz var, dün de üç şehidimiz vardı" diyen Ramazanoğlu şunları kaydetti:
"Öyle şehit analarımız var ki ’vatan sağolsun’ diyor, ’Geride benim iki evladım daha var. Onlar da vatan için her türlü fedakarlık yapmaya hazır. Bende bir ana olarak onlara kalın evladım demiyorum, gidin evladım diyorum’ diyor. Öyle analarımız var."
Huzurevi sakinlerinden yoğun ilgi gören, birlikte şarkılar söyleyen oyuncular ise, burada olmaktan çok mutlu olduklarını dile getirdiler.
Bir gazetecinin Bakan Ramazanoğlu’na ’Baba Candır’ dizisinde oynadığını hatırlatarak Seksenler dizisinde de oynayıp oynamayacağını sorması üzerine Seksenler dizisi oyuncuları Ramazanoğlu’na dizide oynaması için teklifte bulundular. Bunun üzerine Ramazanoğlu, "Evet geçtiğimiz günlerde Baba Candır dizisinde oynadım. Şimdi basın önünde teklif aldım Seksenler dizisinde oynamak için. Teklifi kabul ettim, ilk fırsatta Seksenler dizisindeyim" cevabını verdi.
Seksenler dizisi oyuncusu Hacı Ali Konuk ise, "Çok heyecanlıyız, çok mutlu olduk, kendimizi çok iyi hissettik. O kadar neşeli, o kadar heyecanlılarki onları bir çadırın içine koyun orada bile mutlu olurlar. Biz değerlerimize sahip çıkacağız. Geleceğiz, göreceğiz, ellerini öpeceğiz, ziyaret edeceğiz. İlla bizim anne, babamız olması şart değil, onlar da isterler ama belki yakınları yoktur, belki yalnızlardır. Onları yalnız bırakmamak adına, insanlık adına gelip ziyaret etmek lazım. Bence hastaneleri de ziyaret etmek lazım" diye konuştu.
Bakan Ramazanoğlu’nun ve oyuncuların ilgisinden, ziyaretinden memnun olduklarını kaydeden huzurevi sakinleri mutlu oldular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.