Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Ramazanoğlu’dan Trabzon’daki Cinsel Taciz Olayı Açıklaması

Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde görevli bir memurun küçük yaştaki 6 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınmasıyla ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu açıklama...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde görevli bir memurun küçük yaştaki 6 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınmasıyla ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu açıklama yaptı. Ramazanoğlu, ‘’Trabzon’da idari binada çalışan bir memurla ilgili sözlü taciz durumu tespit edildi. Bununla ilgili olarak hem idari hem de adli soruşturma başlatıldı. İlgili kişiyi hemen işinden uzaklaştırdık’’dedi.
Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde 35 yaşındaki görevli S.H.’nin yaşları 10 ile 15 arasında değişen 6 kız çocuğuna elle ve sözlü cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu açıklama yaptı. Bakan Ramazanoğlu, ‘’Trabzon’da idari binada çalışan bir memurla ilgili sözlü taciz durumu tespit edildi. Bununla ilgili olarak hem idari hem de adli soruşturma başlatıldı. İlgili kişiyi hemen işinden uzaklaştırdık. Olayı çok yakından takip ediyoruz. Bu süreçte ailelere ve çocuklarımıza psikolojik destek vermeye başladık. Bizim için öncelik her zaman çocukların güvenliğidir. Gerekenleri yaptıktan sonra bu tip olaylara sıfır toleransla yaklaşıyoruz. Bunu yapanlara asla toleransımız yok. En ağır idari cezalar konusunda ve adli konularda en hızlı şekilde olması için olayın takipçisiyiz’’dedi.
Son zamanlarda cinsel istismar olaylarının çok fazla gündeme gelmesini değerlendiren Bakan Ramazanoğlu, ‘’Bu tip olaylarla ilgili sağlıklı istatistiki bir veri tutmak zor. Ancak Bakanlık olarak konuyla ilgili çalışmamız var. Her ilimizin sosyal risk haritalarını çıkarıyoruz. Her ilimizde geniş tabanlı olarak çalışmalar yürütüyoruz. Sosyal risk haritaları çıkınca elimizde daha özel sonuçlar olacak. Bizim toplumumuz iyi bir toplum. İyi bir aile organizasyonumuz var. Dünya’ya baktığımız zaman ülkemizin bu konularda iyi bir yerde olduğunu biliyorum’’diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.