Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Özlü’den CHP’ye ziyaret

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, referandum çalışmaları kapsamında Düzce’de yaptığı ziyaretler sırasında CHP Düzce İl Teşkilatını da ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 21:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, referandum çalışmaları kapsamında Düzce’de yaptığı ziyaretler sırasında CHP Düzce İl Teşkilatını da ziyaret etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Düzce ziyaretinde Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Bakan Özlü, daha sonra dernek lokalinin alt katında bulunan CHP Düzce İl binasına girerek İl Başkanı Zekeriya Tozan ve CHP’lileri ziyaret etti. Bakan Özlü, ziyaretin nezaket ziyareti olduğunu ifade ederek, “Kurban Bayramı’nda sizi ziyaret ettim. Farklı siyasi kadrolarda olmamıza rağmen hepimiz Düzce için çalışıyoruz. Bize bir dosya getirdiniz. Danışmanlarımdan birisi sordu, ’Bu CHP’den geldi, ne yapacağız.’ Yapılabilirse yapacağız dedim. Düzce’de siyaseti daha farklı yapacağız. Siyasete girerken amacımız Düzce’deki siyaset kalitesini arttırmaktı. Görüşlerimiz farklı olabilir. Aynı görüşe sahip olsak aynı partide olurduk. Ayrı partilerden olmamız ve ayrı görüşleri taşımamız Düzce için çalışma azmimizi, kardeşliğimizi engellememesi lazım. Size ziyarette bulunmak ve hatırınızı sormak istedik. Siyaset dışında bir ziyaret yaptık” dedi.

CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İçimizde olduğunuz için onurluyuz. Siyasete getirdiğiniz bu yumuşak üsluptan memnuniyet duyuyoruz. Kurban Bayramı’nda partimizi ziyaret etmenizden memnun olduk. Sokakta karşılaşınca birbirimize bakacağız. Yumuşak bir üslup Düzce’ye moral getirecektir. Bunu başlatan kişi olarak bence iyi bir iş yaptınız” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Tozan, Düzce’nin hava kirliliği ile ilgili bir dosya sunduklarını belirtti. Bakan Özlü de bununla ilgili çalışma yaptıklarını belirterek, konu ile ilgili bilgiler verdi. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Bakan Özlü ve beraberindekiler Düzcespor’u ziyaret ettiler. Bakan Özlü, burada yaptığı konuşmada Düzce’ye bir stat yapılacağını bildirdi. Bakan Özlü, ayrıca yerel televizyon kuruluşlarını da ziyaret etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.