Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Özlü: “Bu kez başaramayacaklar”

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İstanbul’daki bombalı saldırıyla ilgili, “Türkiye ne zaman atılım yapacak olsa şer odakları hemen harekete geçiyor Ama bu kez başaramayacaklar” dedi.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İstanbul’daki bombalı saldırıyla ilgili, “Türkiye ne zaman atılım yapacak olsa şer odakları hemen harekete geçiyor Ama bu kez başaramayacaklar” dedi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İstanbul Beşiktaş’ta dün akşam Vodafone Arena Stadyumu önünde ve Maçka Parkı’nda yapılan bombalı saldırılara ilişkin sosyal medya hesabından “başaramayacaklar” hastagi ile yaptığı açıklamada, "Beşiktaş’ta yine hain ve alçak saldırı. Türkiye ne zaman atılım yapacak olsa şer odakları hemen harekete geçiyor. Ama bu kez başaramayacaklar. Bin yıldır bu toprakları vatan yapmak için döktüğümüz kanlara yenilerinin ekleneceğini bilerek mücadelemizi duraksamadan sürdüreceğiz. Hain saldırıda şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.