Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Özhaseki, Pursaklar’da Sahur Programına Katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Pursaklar’da katıldığı sahur programında, "Hayat bir mücadeledir. Bu mücadele hem içimizde hem de dışımızda devam ediyor. Allah Muhammed ümmeti olma şerefinden ayırmasın" dedi.Pursaklar Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Pursaklar’da katıldığı sahur programında, "Hayat bir mücadeledir. Bu mücadele hem içimizde hem de dışımızda devam ediyor. Allah Muhammed ümmeti olma şerefinden ayırmasın" dedi.
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Cihannuma Dayanışma ve İşbirliği Platformu’nun sahur programına ev sahipliği yaptı. Pursaklar Özler Restoran’da düzenlenen sahur programında siyaset, bürokrasi ve iş dünyası bir araya geldi. Programa Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Cihannuma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Başkanı Ahmet Akça ve çok sayıda davetli katıldı. Kur’an tilaveti ile başlayan programda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Çetin’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, “Hayat bir mücadeledir. Bu mücadele hem içimizde hem de dışımızda devam ediyor. Allah Muhammed ümmeti olma şerefinden ayırmasın. Bizler iyilerden yana olmak için bir aradayız. Onun için birçok çileye katlanıyoruz. Rabbim birliğimizi bozdurtmasın” diye konuştu.
AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül de yaptığı konuşmada, “İslam coğrafyasında hüzünlü günler yaşıyoruz. Rabbim hepimize güç kuvvet versin. Bugün bu saatte burada olmak bir davaya gönül vermek demektir. Sahur berekettir. Bu saatte bir araya toplanmak er kişinin işidir” ifadesini kullandı.
Programın ev sahipliğini yapan Çetin ise, “Tebessüm şehrimizi şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerle sahur vakti bir arada olmak bizleri mutlu etti” diye konuştu.
Cihannuma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Başkanı Ahmet Akça da dernek hakkında bilgi vererek, “Bizler aynı ideal uğruna bir araya gelen kardeşleriz” dedi.
Saat 00.30’da başlayan program, kılınan sabah namazıyla sona erdi. Yaklaşık 350 davetli, Çetin’e göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı tek tek teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.