Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Özhaseki, Kocaeli’de Ziyaretlerde Bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kocaeli programı kapsamında Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 20:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 20:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kocaeli programı kapsamında Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Bakan Özhaseki’ye Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve bürokratlar da eşlik etti. Ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamalarda dokunulmazlıkların kaldırılmasına değinen Bakan Özhaseki, “Bugün yine 2 tane daha şehidimizin olduğu haberini aldık. Bu yaşadığımız elim olaylardan dolayı da tüm milletimizin başı sağolsun diyorum. Yıllarca dönüp miting meydanlarında ‘Dokunulmazlıklar kalksın. Korkunuz mu var?’ diyenler, sonra gösteri yaparak gelip dilekçe verip affedersiniz artistik hareketlerde bulunanlar, bize bakarak ‘Hadi kaldırın’ diyenler, şimdi dokunulmazlıklar kalktığında farklı söylemler içerisine girmeye başladılar. U dönüşleri yaparak nasıl korktuklarını belli etmeye başladılar. Topyekün bir mücadele var. Bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Bu ülke içerisinde tek millet olarak yaşamanın, tek devlet olarak yaşamanın, tek yürek olarak yaşamanın mücadelesini veriyoruz. Bunda da başarılı olacağız. Bu ülke bizim. Bu ülkenin her bir köşesinde bizim büyüklerimizin, ecdadımızın kanı var. Şehitlerimizin kanları var. Asla bunlardan taviz vermeye niyetimiz yok” ifadelerini kullandı.
Bakan Özhaseki, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi binalarına gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Kocaeli programına devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.