Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan olduğunu nasıl öğrendi?

Bir eski bakan, “Mehmet Bey ile konuşuyorduk, telefon geldi. Yüzü kızardı. Sorunca, ‘Çalışma Bakanlığı’na getirildim’ dedi” sözleriyle o anı anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan olduğunu nasıl öğrendi?
 Başbakan Binali Yıldırım’ın AK Parti’de 2002’den bu yana görev yapan eski bakanlara Çankaya Köşkü’nde verdiği akşam yemeği, Bakanlar Kurulu toplantısını aratmadı. 4 saati aşan yemekli toplantı, Yıldırım’ın Başbakanlık’taki 100. gününe denk geldi. Yıldırım, toplantıya eski bakan olarak davet edilen ancak toplantıdan yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak çıkan Mehmet Müezzinoğlu’na takıldı. Yıldırım’ın “Ne işin var burada? Devir-teslim yapmıyor musun?” sözleri gülüşmelere neden oldu. Müezzinoğlu, bakan olduğunu yemekte gelen telefonla öğrendi. Bir eski bakan, “Mehmet Bey ile konuşuyorduk, telefon geldi. Yüzü kızardı. Sorunca, ‘Çalışma Bakanlığı’na getirildim’ dedi” sözleriyle o anı anlattı.

Ertuğrul Günay, Yaşar Yakış, İdris Naim Şahin, Erkan Mumcu gibi partiden ihraç edilen veya istifa eden isimler davet edilmemişti. Toplantıya 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın davetli oldukları halde katılmadıkları öğrenildi. Toplantıda, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın uzun bir konuşma yaptığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.