Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Müezzinoğlu’ndan Miting Havasında Konuşma

Bakan Müezzinoğlu’ndan Miting Havasında Konuşma

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2015 04:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2015 04:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Müezzinoğlu’ndan Miting Havasında Konuşma
Bursa Milletvekili Adayı ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’da Trakyalılar gecesine katıldı. Müezzinoğlu, daha sonra Millet mahallesi ve Bağlarbaşı mahallesinde seçim irtibat bürosu açılışına katıldı. Millet mahallesindeki konuşma miting havasında geçti.
Bursa Milletvekili Adayı ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Trakyalılar gecesine katıldı. Müezzinoğlu, Millet Mahallesi’nde düzenlenen nokta mitinginde katılarak yaptığı konuşmada, Türkiye’nin önemli bir demokrasi bayramı arifesinde olduğunu söyledi. Milletin istikrara, geleceğe, güvene, milletle beraber yürüyen AK Parti’ye mührünü vuracağını ifade eden Müezzinoğlu, herkesin sadece konuştuğunu, AK Parti’nin hizmet ettiğini anlattı. Bakan Müezzinoğlu, "Keşke onlar, sadece konuşsalar. Ne yazık ki onlar, yalnız konuşmuyor. Konuşmak, ’dürüstçe konuşmak’ anlamına gelir. Onlar, iftira atıyor, dedikodu yapıyor, fitne ve fesat üretiyor, milleti kandırmaya çalışıyor. Keşke dürüstçe konuşsalar, bu milletin fakirini, fukarasını, engellisini, yoksulunu düşünseler. Keşke onlar da milleti düşünseler ama ne yazık ki milleti hiç düşünmediler. Hep milleti istismar ettiler, millete zulmettiler, milletin kaderiyle oynadılar, gelecek hayallerini yıktılar. Sanki iftirayla, dedikoduyla, Pensilvanya’nın bedduasıyla başarılı olacaklar. Kalbi temiz olmayanın duası tutmaz. Kalbi temiz, aklı milletle beraber olacak. Millete tuzak kuranların, milleti dert edinmeyenlerin, milletle beraber yürümeyenlerin milletin gönlünde yeri de izi de olmaz." dedi.
Konuşmasının ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve AK Parti İl Başkanı Cemallettin Torun ile AK Parti Milletvekili Adayı Gürsel Dönmez’in seçim ofisinin açılış kurdelesini kesen Müezzinoğlu, daha sonra Bağlarbaşı Meydanı’nda seçim bürosu açılışında halka hitap etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.