Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Müezzinoğlu’ndan Kızılay’a Övgü

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Ümraniye İMES sanayi Sitesi’nde yapılan Enver-Suna Akın Kan Alma Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Bakan Müezzinoğlu, "Türk Kızılayı özellikle son 10 yılda marka değerini ve güvenilirlilik...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Ümraniye İMES sanayi Sitesi’nde yapılan Enver-Suna Akın Kan Alma Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Bakan Müezzinoğlu, "Türk Kızılayı özellikle son 10 yılda marka değerini ve güvenilirlilik değerini, toplumun gönlündeki güvenilirliliğini her geçen gün arttıran ve yükselten bir yapı" dedi.
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Ümraniye İMES sanayi Sitesi’nde yapılan Enver-Suna Akın Kan Alma Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Törene Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yanı sıra Kızılay Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Enver-Suna Akın Kan Alma Merkezi’nin hayırsever ismi Suna Akın ve Kızılay görevlileri katıldı.
Törende bir konuşma yapan Sağlık Bakanı Mehmet  Müezzinoğlu, "Türk Kızılayımızın dinamiklerine artı katacak  hayırseverimizin katkılarıyla hizmete girecek  bu kan alma merkezimizin açılışı bölgeye ve insanımıza  hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Türk Kızılayı  marka değerini  dünyanın hemen hemen her ülkesinde farklı farklı hizmetleri olan  bir kurumsal yapımız. Somali’ye gidiyorsunuz Türk Kızılayı var, Afrika’nın her yerine gidiyorsunuz Türk Kızılayı var, Pakistan’da deprem oluyor Türk Kızılayı var, Balkanlar’da sel felaketi oluyor Türk Kızlayı var, Van’da deprem oluyor Türk Kızılayı var. Türk Kızılayı özellikle son 10 yılda marka değerini ve güvenilirlilik değerini, toplumun gönlündeki güvenilirliliğini her geçen gün arttıran ve yükselten bir yapı. Az önce değerli başkanımız söyledi, yaklaşık 2 milyon ünite kanı toplayan ama daha çoğunu da başarabilecek dinamikleri var inşallah. Önümüzdeki 2 -3 yıllık dönemde bunu 3 milyonlu rakamlara taşıyacağız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.