Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Müezzinoğlu’ndan Başbakanlık Yorumu

22 Mayıs’ta yapılacak olan olağanüstü kongrede Genel Başkanlık ve Başbakanlık için ismi geçen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Şimdiden kurbanları kessinler fakire fukaraya yedirsinler” dedi.Kayseri’de yapılan şehir hastanesinde...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
22 Mayıs’ta yapılacak olan olağanüstü kongrede Genel Başkanlık ve Başbakanlık için ismi geçen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Şimdiden kurbanları kessinler fakire fukaraya yedirsinler” dedi.
Kayseri’de yapılan şehir hastanesinde incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na basın mensupları 22 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü kongrede adının Genel Başkanlık ve Başbakanlık için geçtiğini sorması üzerine, “O süreçler tabiatında yürür ve 22 Mayıs’ta Genel Başkanımızı hep birlikte AK Parti delegesi seçer. 80 milyon ülke insanımız da yeni başbakanımız da buluşur. Benim söyleyeceğim bir şey yok bu konuda” cevabını verdi.
Edirne’nin Keşan ilçesindeki köy muhtarlarının, Başbakan olması halinde boğa keseceklerini açıkladıklarının hatırlatılması üzerine ise Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, “Onlar şimdiden kessinler fakire fukaraya yedirsinler” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.