Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Müezzinoğlu OSB’de incelemede bulundu

Maden’deki göçük sahasında incelemelerde bulunmak üzere Siirt’e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) işletmeleri ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Bakan...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maden’deki göçük sahasında incelemelerde bulunmak üzere Siirt’e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) işletmeleri ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bakan Müezzinoğlu, beraberinde Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Ak Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Nedim Kuzu ve diğer il yetkilileriyle OSB’ndeki tekstil atölyesine giderek iş kapasitesi, çalışan sayısı hakkında bilgi aldı, tekstil işçileriyle görüşerek çalışma koşullarını sordu. Atölyede üretilen ürünleri de inceleyerek kalite kontrolü yapan Bakan Müezzinoğlu, daha sonra sırasıyla alüminyum atölyesi ve ısı yalıtım tesislerini gezerek burada yetkililerle iş kapasitesi hakkında bilgi aldı. Bakan Müezzinoğlu’nun OSB ziyareti, Siirt OSB Bilim Teknik Koleji’ni gezmesiyle sona erdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun, AK Parti Siirt İl Başkanlığı’nı ziyaret ettikten sonra ilden ayrılacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.