Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Müezzinoğlu, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatını ziyaret etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatını ziyaret etti.Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Kocaeli’ye gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Kocaeli...

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatını ziyaret etti.
Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Kocaeli’ye gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde yapılan ziyarete AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile çok sayıda partili de katıldı.
Ziyarette konuşan Bakan Müezzinoğlu, "Kocaeli teşkilatımız bizim AK Parti teşkilatlarımızın arasında teşkilat dinamiğinin en güçlü olduğu illerin başında geliyor. İl başkanlığı yaptığım süre içerisinde, Milli Savunma Bakanı olan Fikri Işık kardeşimle birlikte İstanbul İl Başkanı ve Kocaeli İl Başkanı olarak birlikte zor günlerde çok önemli çalışmalar yaptık. Bugün ise Rabbim bize iki farklı görev ve sorumluluk nasip etti. Öncelikle siyaset yaptığım o süre zarfında hem şahsım hem de birlikte siyaset yaptığımız arkadaşlarım adına Rabbim ülkemiz ve milletimiz için üstlendiğimiz sorumlulukların hakkını da hesabına da verebilmeyi bize nasip etsin" dedi.
Konuşmasına devam eden Müezzinoğlu, "Bu milletin kaderiyle oynamaya alışık olanlar kapalı kapılar arkasında plan yaparak uygulamayı 14 Ağustos 2001 tarihine kadar başarmış olanlar artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyen bir Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi karşısında gördüler ki; ’bütün uğraşlarına rağmen Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmadı, olmayacak’ dedi. O dönemlerde Cumhurbaşkanı seçiminin nasıl olacağı belli olduğu halde Cumhurbaşkanı adayımızın eşinin başörtülü olması, birilerini rahatsız etti. Ama biz milletin rahatsız olmamasına bakıyoruz. Tam aksine milletin arzu ettiği ’o makamda benim temsilcim, benim cumhurbaşkanımı istiyorum.’ Cumhurbaşkanının TBMM’de nasıl seçileceği belliydi. Ama ona rağmen bugün o hukukçular, onu anayasa mahkemesine götüren CHP o ayıbı da işledi ve 367 olmadan meclis gündeme geçemez diyerek her türlü yasal değişikliği, anayasal değişiklikleri de dahil görüşebilen bir meclis, bir seçimini 367 olmadan yapamazsın diyerek hukuk ucubesi ve hukuk garabeti çıkardılar. Bu konuya da CHP vesile oldu. Anayasa mahkemesine noter gibi onaylattı. Tabi biz bu milleti merkez aldığımız için ‘millete hiç kimse bedel ödetemez’ fikrini benimsedik. Fakat cumhurbaşkanının seçimi millete bedel ödetecek ve milletin hak ve hukukunu koruyamayacak bir süreç ise o zaman cumhurbaşkanını halk seçsin dedik. Referandum oldu ve elhamdülillah 10 Ağustos 2014’te halk cumhurbaşkanını Recep Tayyip Erdoğan olarak seçti" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.