Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Müezzinoğlu: AK Parti çok tuzaklarla karşılaştı

Çanakkale'de partisinin il kongresine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti'nin çok tuzaklarla karşılaştığını söyledi. AK Parti Çanakkale İl Başkanlığının 5’nci Olağan Kongresi bir otelde gerçekleşti. Kongreye, Bakan...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Müezzinoğlu: AK Parti çok tuzaklarla karşılaştı
Çanakkale'de partisinin il kongresine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti'nin çok tuzaklarla karşılaştığını söyledi.

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığının 5’nci Olağan Kongresi bir otelde gerçekleşti. Kongreye, Bakan Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, AK Parti Grup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır, AK Parti Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş, İsmail Kaşdemir, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, Gençlik Kolları ve yönetim kurulu üyeleri, AK Partili belediye başkanları, delege üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Burada partililere seslenen Bakan Müeziznoğlu, partisinin kurulma aşamasında ve sonrasında karşılaştığı zorlukları aktardı. Baştan beri çok farklı tezgahların kurulduğunu belirten Müezzinoğlu, "Çok farklı boyutları ile tezgahlar tuzaklar kurdular. Ama milletine güvenen, kendisine inanan, üstlendiği misyonda samimiyetle dimdik durarak, parti kadroları asla millete en ufak bir yanlışın yapılmasına müsaade etmedi ve etmeyecek de. Bizim siyaset anlayışımız millet içindir, milletin geleceği içindir, milletin kaderi içindir, milletin değerleri, milletin hayalleri içindir." dedi.

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı 5’nci Olağan Genel Kuruluna 10 gün önce AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun işaret ettiği İl Başkan Yardımcısı Avukat Erdener Can tek liste ile aday oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.