Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kurum’dan Denizli’deki depreme ilişkin açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli’de meydana gelen depremde 22 vatandaşın yaralandığını, ilk belirlemelere göre ağır hasarlı 139 binanın olduğunu belirterek, “Arkadaşlarımız 5 bölgede sahadalar, tespitlere devam ediyorlar”...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2019 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2019 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Kurum’dan Denizli’deki depreme ilişkin açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli’de meydana gelen depremde 22 vatandaşın yaralandığını, ilk belirlemelere göre ağır hasarlı 139 binanın olduğunu belirterek, “Arkadaşlarımız 5 bölgede sahadalar, tespitlere devam ediyorlar” dedi.

Bayburt Valiliğini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, basın mensuplarına Denizli’de meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, “Bugün Denizli Acıpayam’da bir deprem meydana geldi. Deprem gerçeğini bugün bize bir daha hatırlattı. 5,5 şiddetinde oluşan depremde ilk belirlemelere göre ağır hasarlı 139 binamız var, hafif hasarlı 132 binamız var, yıkık da 7 binamız olmak üzere toplamda 278 yapıya ilişkin tespitler yapıldı. Bunlar ön tespitler, arkadaşlarımız 5 bölgede sahadalar, tespitlere devam ediyorlar. 22 tane de yaralı vatandaşımız var. Bu vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.