Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç’ın Seçim Gezisi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçim gezisi kapsamında Samsun’un Vezirköprü ilçesini ziyaret etti.Vezirköprü Belediye’sine ait Butik Otel’de kahvaltıda sivil toplum örgütleri ve partililerle bir araya gelen Bakan Kılıç,...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 19:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçim gezisi kapsamında Samsun’un Vezirköprü ilçesini ziyaret etti.
Vezirköprü Belediye’sine ait Butik Otel’de kahvaltıda sivil toplum örgütleri ve partililerle bir araya gelen Bakan Kılıç, daha sonra esnafı ziyaret etti. Kahvaltıda AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Doğan ve Vezirköprü Belediye Başkanı İ.Sadık Edis’in konuşmalarından sonra söz alan Bakan Kılıç, “Bugün seçim çalışmaları için buradayız. Parti olarak 10. seçime gidiyoruz. Tüm seçimlerimizi başarıyla geçirdik. Bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. 9 adayımız var, hepsi de arazide. Bizden başka bu şekilde çalışan var mı?” dedi.
Bu zamana kadar yaptıklarını ve yapacaklarını samimiyetle anlattıklarını kaydeden Bakan Kılıç, “7 Haziran’da Vezirköprü’nün en büyük desteği vereceğine olan inancımız tamdır. Biz daima adalet daima kalkınma diyoruz” diye konuştu.
Muhalefet partilerinin birleşerek AK Parti iktidarına karşı mücadele ettiklerini söyleyen Kılıç, “Onlar karşımızda birlik kurdular. Ama bu ilk değil. Daha önce de sandıktan çıkamadılar, yine çıkamayacaklar. Seçimde cevaplarını yine verin. Onların derdi iktidar ya da hizmet değil; koltuk” ifadelerini kullandı.
DÖNER KESTİ, PİDE YAPTI
Bakan Çağatay Kılıç daha sonra, Havza Caddesi’nde esnafı ziyaret etti. Bakan Kılıç’a esnaf gezisi sırasında eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Tanju Çolak da eşlik etti. Bir lokantayı ziyaretinde döner kesen Bakan Çağatay Kılıç, pide salonunda ise fırının başına geçerek pide yaptı. Bakan Kılıç, kasaları devrilen bir manava yardım etmeyi de ihmal etmedi. Bakan Çağatay Kılıç, manav ve beraberindekilerle yere saçılan patatesleri topladı.
RAHMET DUASINA KATILDI
Bakan Çağatay Kılıç, esnaf ziyaretinin ardından Arıca Mahallesi’nde düzenlenen rahmet duasına katıldı. Bakan Kılıç burada çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Çevre mahallelerden de oldukça kalabalık cemaatin hazır bulunduğu programda Mevlid-i Şerif, aşır, ilahi ve kasideler okundu. Etkinliğin sonunda kesilen ve yemek yapılan kurbanın eti, duaya katılanlara ikram edildi.
Bakan Kılıç, etkinliğe katılan vatandaşlarla yaptığı kısa sohbetin ardından Arıca Mahallesi’nden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.