Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Bakan Çağatay Kılıç’ın yayımladığı 19 Mayıs mesajı şöyle:“19 Mayıs 1919, milletimizin kendi topraklarında,...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 22:28
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 22:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Bakan Çağatay Kılıç’ın yayımladığı 19 Mayıs mesajı şöyle:
“19 Mayıs 1919, milletimizin kendi topraklarında, özgür ve bağımsız olarak yaşama kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği kutlu İstiklal yürüyüşümüzün başlangıcıdır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’ da Kurtuluş Meşalesini Samsun’umuzdan yakarak başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tüm mazlum milletlere cesaret örneği olmuştur.
Gençliğe armağan edilen bu bayram Türkiye’mizin geleceğinin, gençliğimizin omuzlarında yükseleceğine, tüm dünyaya barış ve huzurun yine gençlerin eliyle geleceğine bir işarettir.
Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mız vesilesiyle eşsiz medeniyetimizden aldıkları güçle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyacak gençlerimizin ve tüm milletimizin bayramını kutluyorum.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, ülkesi ve milleti için şahadet şerbeti içen tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.