Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç’a İlkadım’da coşkulu karşılama

İlkadım Belediye personeli, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın referandum gezisi otobüsünün önünü bayraklarla keserek belediye davet etti. Büyük sevgi ve coşku gösterileriyle karşılanan Kılıç, bu daveti kırmayarak belediyeye...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Kılıç’a İlkadım’da coşkulu karşılama

İlkadım Belediye personeli, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın referandum gezisi otobüsünün önünü bayraklarla keserek belediye davet etti. Büyük sevgi ve coşku gösterileriyle karşılanan Kılıç, bu daveti kırmayarak belediyeye uğradı.

Pazar Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde Cumhurbaşkanı’nın yarın yapacağı miting öncesi, halkı selamlayarak ’evet turu’ gezisi yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım Belediyesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağı miting öncesi otobüsle tur atan Gençlik Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol’un içerisinde olduğu aracın önünü belediye personeli bayraklarla kesti. Belediye personelinin davetine karşılık veren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım Belediyesini ziyaret etti. Başkanlık makamında bir süre görüşme yapan Bakan Kılıç, referandum sürecini değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın yapacağı miting için çağrıda bulunan Bakan Kılıç, tüm Samsunluları büyük buluşmaya davet etti.

Ziyarette İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’a "Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var" diyerek kahve fincan takımı hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.