Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç İftarını Öğrenci Evinde Açtı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara’da iftarda bir öğrenci evine konuk oldu.Öveçler’deki öğrenci evinde aralarında Filistinli ve Bosna Hersekli öğrencilerin de bulunduğu 7 kişilik grupla iftar yemeğinde buluşan Bakan...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara’da iftarda bir öğrenci evine konuk oldu.
Öveçler’deki öğrenci evinde aralarında Filistinli ve Bosna Hersekli öğrencilerin de bulunduğu 7 kişilik grupla iftar yemeğinde buluşan Bakan Çağatay Kılıç, iftar sofrasında gençlerle uzun uzun sohbet etti. Gazi Üniversitesi’nde okuyan gençlerle sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği boyunca gençlerin gelecek planlarını dinleyen Bakan Kılıç, onlara önerilerde bulundu. Bakan Kılıç, Filistinli bir gencin "Tüm Filistinli kardeşlerimizin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a selamı var. Kendisine iletir misiniz?" şeklindeki talebi üzerine gelecek hafta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak Bakanlar Kurulu’nda selamını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileteceğini belirterek, "Siz de bizim selamlarımızı Filistinli kardeşlerimize iletiniz. Türkiye her zaman Filistin halkının haklı davasında yanındadır" dedi.
Bakan Kılıç, EURO 2016’da mücadele eden A Milli Futbol Takımımızın performansı ve şampiyonadaki şansı hakkında da öğrencilerle sohbet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.