Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kılıç Beyoğlu Belediyesini Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan’ı makamında ziyaret etti. Bakan Kılıç, Tarlabaşı’nda uygulanan ‘Tarlabaşı 360’ projesini de inceledi.Fransa’da Avrupa şampiyonasını takip ettikten...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan’ı makamında ziyaret etti. Bakan Kılıç, Tarlabaşı’nda uygulanan ‘Tarlabaşı 360’ projesini de inceledi.
Fransa’da Avrupa şampiyonasını takip ettikten sonra yurda dönen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gelişiyle birlikte Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan’ı ziyaret etti. Bakan Kılıç ve Başkan Demircan ziyaretin ardından önce belediye salonunda bir sergiyi gezdi, Ardından da Tarlabaşı’nda uygulanan ‘Tarlabaşı 360’ projesinin maketi üzerinde incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç’ın projeyi bir hayli beğendiği öğrenildi.
Projenin ilk etabının 2017 yılında biteceğini belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, “Sayın bakanımıza ziyareti için teşekkür ediyorum. Tarlabaşı projesi herkesin merakla beklediği bir projedir. Çünkü bu bir yandan kentsel dönüşüm olsa da aslında bir restorasyondur. Beyoğlu’nun kalbine çok büyük bir hayat verecek. Bakanımız merak ettiği için görmek istedi. Maket üzerinden bir değerlendirme yaptı. Oldukça beğendi” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.