Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kaya’dan bayram mesajı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye’nin sevinçte, acıda, kederde, birbirine kenetlenip dayanışma içinde bütün zorlukların üstesinden gelerek, muasır medeniyet hedefine doğru emin adımlarla ilerleyeceğini...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye’nin sevinçte, acıda, kederde, birbirine kenetlenip dayanışma içinde bütün zorlukların üstesinden gelerek, muasır medeniyet hedefine doğru emin adımlarla ilerleyeceğini söyledi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bayramlar; sevginin, barışın, kardeşliğin büyüdüğü, dayanışma ve paylaşma duygularının pekiştiği, içerisinde pek çok güzelliği barındıran müstesna günlerdir. Bayram; küçüklerimizi sevindirmek, büyüklerimizi ziyaret ederek, yoksullara, kimsesizlere, yetim ve öksüzlere kucak açmaktır. Ülkesine sığınan misafirlerine kucak açan, kimsesiz mazlumlara yardım eli uzatan, şehitlerimizin emanetlerini ve gazilerimizi yalnız bırakmayan aziz milletimizin bu bayram da dünyaya dostluk ve kardeşlik mesajları yayacağına yürekten inanıyorum. Türkiye sevinçte, acıda, kederde, birbirine kenetlenip dayanışma içinde bütün zorlukların üstesinden gelecek, muasır medeniyet hedefine doğru emin adımlarla ilerleyecektir. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor; ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve mutluluğa vesile olmasını temenni ediyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.