Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Işık, TÜMSİAD’ın iftarına katıldı

TÜMSİAD tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, “Milletimizin birliği ve beraberliği sürdükçe hiçbir tehdit hiçbir güç Türkiye’ye diz çöktüremez” dedi.Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Tüm...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 23:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 23:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜMSİAD tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, “Milletimizin birliği ve beraberliği sürdükçe hiçbir tehdit hiçbir güç Türkiye’ye diz çöktüremez” dedi.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Tüm Sanayici İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Programa Bakan Işık ile birlikte Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da iştirak etti. Oruçların açılmasının ardından kürsüye davet edilen Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, “Sıradan bir gecede değiliz. Bugün leylek-i Kadir. İçinde Kadir Gecesi olmayan bin aydan daha hayırlı bir geceyi idrak ediyoruz. Rabbim feyzinden ve bereketinden yararlanmayı nasip eylesin. Bu gece inşallah bütün İslam dünyasının ve insanlığın necatına vesile olsun” dedi.
TÜMSİAD’a teşekkür
Yaptıkları çalışmalardan ötürü TÜMSİAD’a teşekkür eden Bakan Işık, “TÜMSİAD kurulduğu günden bugüne kadar sadece kazanmak değil kazandığını iyiliklerin yayılması için kötülüklerin azalması için harcayan insanların müteşekkir bir topluluk oldu.Bu kapitalist mantıkta değil ama ahilik mantığıyla hareket etmenin bereketinin ve bundan dolayı ortaya çıkacak güzelliklerin farkına varan insanların oluşturduğu bir topluluk.Bu acıdan bugüne kadar Tümsid’a hizmet vermiş bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“En çok dikkat etmemiz gereken unsur birlik ve beraberliğimizdir”
Türkiye’nin başındaki terör sorununa da değine Milli Savunma Bakanı Işık, “Bölgemiz çok ciddi bir türbülansın eşiğinden geçiyor. Yüz yıl sonra taşlar tekrar yerinden oynadı ve şimdi bölgemizde ciddi bir sıkıntının içerisindeyiz. Bunun Türkiye’yi etkilememesi mümkün değil. İşte 2-3 gün önce İstanbul’da hain bir terör saldırısıyla pek çok masum insan hayatını kaybetti. Ondan önce Ankara’da, İstanbul’da ülkemizin değişik yerlerinde bombalar patladı ve çok sayıda insanımız hayatını kaybetti. Değerli arkadaşlar, Türkiye bir yandan güya din adına insanları öldüren bir cinayet şebekesiyle uğraşıyor. Bin yıllık tarihimizi bozmak için ülkemizin birliğini ve dirliğini bozmak için gayret eden terör şebekeleriyle uğraşıyor. Bunların hepsi terör örgütü. Türkiye Allah’ın izniyle hepsinin üstesinden gelecektir. Burada en önemli unsur birlik ve beraberliğimizdir. Milletimizin birliği ve beraberliği sürdükçe hiçbir tehdit, hiçbir güç Türkiye’ye diz çöktüremez. Hiçbir örgüt Türkiye’nin adeta bileğini bükemez. Bu noktada en fazla dikkat etmemiz gereken birlik ve beraberliğimizdir, kardeşliğimizdir” dedi.
Bakan Işık, konuşmasının ardından programına devam etmek üzere alandan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.