Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Işık Pakistan Genelkurmay Başkanı Ve Kara Kuvvetleri Komutanı İle Bir Araya Geldi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Pakistan Genelkurmay Başkanı Reşit Mahmut ve Kara Kuvvetleri Komutanı Rahil Şerif ile bir araya geldi.Bakan Işık, Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Şerif ile Ravalpindi’deki karargahında görüştü....

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Pakistan Genelkurmay Başkanı Reşit Mahmut ve Kara Kuvvetleri Komutanı Rahil Şerif ile bir araya geldi.
Bakan Işık, Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Şerif ile Ravalpindi’deki karargahında görüştü. Türkiye’de bu yıl ilk kez düzenlenen ve 8 ülkenin katılımıyla icra edilen Efes 2016 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’na katılımı için Şerif’e teşekkür eden Işık, ayrıca, Türkiye’de bugüne kadar, bin 483 Pakistanlı misafir askeri personele çeşitli kurs ve eğitimler verilmiş olduğuna dikkati çekti.
Işık, iki ülke arasındaki askeri işbirliği ve savunma sanayi projelerinde somut adımlar atma iradesinin gösterilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Daha sonra Genelkurmay Başkanı Reşit Mahmut ile bir araya gelen Işık ile Mahmut’un iki ülke arasındaki savunma işbirliğini ele aldığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.