Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Işık: Burdur’u tanımayan Türkiye’yi tanımaz

Ankara’da düzenlenen Burdur Tanıtım Günleri açılışına katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ‘‘Burdur’u tanımayan Türkiye’yi tanımaz.’’ dedi.Atatürk Kültür Merkezi’nde ikinci kez organize edilen Burdur Tanıtım...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da düzenlenen Burdur Tanıtım Günleri açılışına katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ‘‘Burdur’u tanımayan Türkiye’yi tanımaz.’’ dedi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde ikinci kez organize edilen Burdur Tanıtım Günleri’ni Bakan Fikri Işık da ziyaret etti. Stantları gezerek bilgi alan Işık'a, ceviz ezmesi ve yöresel içecekler ikram edildi. "Burdur’u tanımayan Türkiye’yi tanımaz" diyerek Ankaralıları Burdur Günleri etkinliğine davet eden Bakan Işık, tanıyıp da sevmediği hiçbir Burdurlunun olmadığını, Burdur’un Türkmen kültürünün yaşatıldığı çok önemli bir şehir olduğunu kaydetti.

Etkinliğe aslen Burdurlu olan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Bu arada güneşli hava altında başlayan açılış töreninin hemen sonrasında başlayan sağanak, stant görevlilerine zor anlar yaşattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.