Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Gürcan: “Yapılan Çalışmalar Kadınlarının Bulundukları Konumu İyileştirecek”

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, “Yapılan çalışmalar ülkemizde kadınlarının hayatın tüm alanındaki konumlarının iyileştirilmesine önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan,...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, “Yapılan çalışmalar ülkemizde kadınlarının hayatın tüm alanındaki konumlarının iyileştirilmesine önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Türkiye İş Kadınları Derneği tarafından düzenlenen “Women 20” konulu toplantıya katıldı. Pera Palace Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan Ayşen Gürcan, kadınların bulundukları konumun iyileştirilmesi için yapılan çalışmalardan bahsederek, “W20 zirvesinde kadınların ekonomik ve sosyal hayata tam katılımıyla G20’nin bundan önce belirlediği taahhütlere ulaşmada önemli bir belge çıkacağına inanmaktayım. İş yerinde ayrımcılığın önlenmesi, kadının iş gücüne katılım oranının arttırılması, kadın ve erkek arasındaki ücret farkını ortadan kaldırmak, kadın girişimciliğini teşvik etmek, kadınların iş dünyasında liderlik elde edebilmesini sağlamak gibi konularda başta G20 ülkeleri olmak üzere tüm dünyanın benimseyeceği stratejiler olmasını temenni ediyorum” dedi.
Ayşen Gürcan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yapılan çalışmalar ülkemizde kadınlarının hayatın tüm alanındaki konumlarının iyileştirilmesine önemli katkılar sağlayacaktır. Her zaman yanınızda ve gereken tüm desteği sunmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.