Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Fikri Işık: “Türkiyeyi Zayıf Düşürmek İsteyenlere İzin Vermeyeceğiz”

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ankara Kızılay’da yaşanan terör saldırısına ilişkin, düşmanların sadece belli gruplara ve zümrelere saldırmadığını belirterek, “Birlik ve beraberliğimizi hedef alarak, toplumsal kaos ortamı...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ankara Kızılay’da yaşanan terör saldırısına ilişkin, düşmanların sadece belli gruplara ve zümrelere saldırmadığını belirterek, “Birlik ve beraberliğimizi hedef alarak, toplumsal kaos ortamı oluşturmaya çalışan, Türkiyeyi zayıf düşürmeyi ve yolundan döndürmeyi hedefleyen terör örgütlerine asla izin vermeyeceğiz” dedi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Sanayi 4.0 Raporu Tanıtım Konferansı’na katıldı. Konferansta bir konuşma yapan Bakan Fikri Işık, Ankara Kızılay’daki terör saldırısına ilişkin, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bu saldırının yapıldığı yer Ankara’da yaşayan, hatta Ankara’ya 1 kere gelmiş olan her vatandaşımızın bulunabileceği bir yerdir. Nitekim şehitlerimizin ve yaralı vatandaşlarımızın arasında hemen her çeşit siyasi görüşe, yaşam tarzına, eğitim seviyesine, etnik kökene, meslek ve gelir düzeyine sahip vatandaşlarımız bulunuyor. Orada hepimizi bulunabilir, bu saldırının mağduru olabilirdik. Tek tek her birimize yapılmış olan bu saldırı Türkiye’de yaşayan herkesin aynı gemide olduğunu ve aynı kaderi paylaştığını 1 kez daha ortaya koymuştur” dedi.
“TÜRKİYEYİ ZAYIF DÜŞÜRMEYİ VE YOLUNDAN DÖNDÜRMEYİ HEDEFLEYEN TERÖR ÖRGÜTLERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ”
“Düşmanlarımız içimizden sadece belli gruplara belli zümrelere saldırmıyor” diyen Bakan Işık, “Hepimizi hedef alıyor. Öyleyse bizde teröre karşı birlikte mücadele etmeliyiz. Terörün istismar ettiği alanları birlikte kurutmalıyız. Türkiyeyi hep birlikte büyütmeli, hep birlikte güçlendirmeliyiz. Siyasi alanlarda ihtilaflar yaşayacak bile insanımızın canı, milletimizin varlığı ve ülkemizin geleceği söz konusu olduğunda kenetlenebilmeliyiz. İnşallah bu kenetlenmeyi göstereceğiz ve Türkiye’nin bu süreçten daha da güçlenerek çıkmasını sağlayacağız. Birlik ve beraberliğimizi hedef alarak toplumsal kaos ortamı oluşturmaya çalışan Türkiyeyi zayıf düşürmeyi ve yolundan döndürmeyi hedefleyen terör örgütlerine asla izin vermeyeceğiz. Türkiye’yi büyütmeye güçlendirmeye hep birlikte devam edeceğiz” ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.