Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Eroğlu, Uşak’tan Bahçeli’ye Yüklendi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirerek, “CHP’nin durumu ortada, öbür taraftan Bahçeli’nin ne yaptığı belli değil. Şimdi diyor ki ’koalisyon yaparız.’ Geçti Karahallının pazarı,...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirerek, “CHP’nin durumu ortada, öbür taraftan Bahçeli’nin ne yaptığı belli değil. Şimdi diyor ki ’koalisyon yaparız.’ Geçti Karahallının pazarı, sür eşeğini Eşme’ye” dedi.
Bir dizi açılış ve ziyaret için Uşak’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partililerle buluştu. Dün, AK Parti İl Başkanı olarak atanan Servet Kuş’u sarılarak tebrik eden Bakan Veysel Eroğlu, muhalefetin Türkiye’nin sorunlarına çare bulamadığını söyledi. CHP’nin 50 yıl önceki zihniyette kaldığını belirten Eroğlu, “CHP’nin durumu ortada, öbür taraftan Bahçeli’nin ne yaptığı belli değil. Şimdi diyor ki koalisyon yaparız. Geçti Karahallının pazarı, sür eşeğini Eşme’ye” dedi.
“TAAHHÜT ETTİĞİNİ YAPMAK VE ÜFÜRMEK BAŞKADIR”
Uşak’a yapılan yeni yatırımların açılışını yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, belediye ziyaretinin ardından, esnafın sorunlarını dinledi. AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekili Mehmet Altay ve milletvekili adayları Alim Tunç ile Hüseyin Keskin’in eşlik ettiği Bakan Eroğlu, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ne de uğradı. Burada partililerle buluşan Bakan Eroğlu, dün AK Parti Uşak İl Başkanlığı’na atanan Servet Kuş’u sarılarak tebrik etti. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 1 Kasım seçimleri öncesi açıkladığı beyannameye değinen Bakan Eroğlu, “Yeni doğan bebekten, annesine, büyük annesine kadar her kesime yönelik bir seçim beyannamemiz var. Herkese eşit vatandaşlık ve insanlık onurunun korunmasıyla ilgili Başbakanımız bir konuşma yaptı ve taahhütlerimizden bahsetti. AK Parti, taahhüt ettiğini yapan bir parti. Öbürleri üfürüyor yani. Üfürme başkadır ve dediğini yapmak başkadır. Gençlere, emeklilere, asgari ücretlilere, çiftçilere ve toplumun her kesimine sözlerimiz var. Ev sahibi olacaklara destekler var, üreticiye KDV yardımı ve asgari ücrete zam bizim en önemli taahhütlerimiz arasında. Yeni Anayasa, vaatler ve projelerimiz var” dedi.
“UŞAK’I İLK DEFA HATIRLAYAN HÜKÜMET AK PARTİ’DİR”
“Diğer partilerin hayalleri dahi bizim yaptıklarımıza yetişemez. Bizim yaptıklarımız ortada ve yapacaklarımızın teminatı” diyen Bakan Eroğlu, Uşak’a yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Bakan Eroğlu, şöyle konuştu: “Zamanında bunlar hükümet oldu ve bugün bizim dere ıslahı kadar yaptığımız ödenek kadar yatırım yapıyorlardı. Bugün 95 milyon TL’lik 27 tesisin temelini attık. Uşak’a 49 baraj yaptık ve bir vatandaşımız 50’ncisi benim köyüme yapılsın diye talepte bulundu. AK Parti öncesinde ortada hiçbir şey yoktu, bölünmüş yollar, hızlı tren, hastaneler, havaalanları ve üniversiteler bizim dönemimizde kazandırıldı. Uşak’ı ilk defa hatırlayan hükümet, AK Parti’dir. Halep oradaysa, arşın Uşak’ta, işte yapılanların ispatı. Çünkü onlar konuşur, AK Parti yapar.”
“1 KASIM’DA UŞAK’TA DESTAN YAZMALISINIZ”
Yaklaşan genel seçimlere değinen Bakan Eroğlu, “1 Kasım seçimleri, Türkiye tarihi için çok önemli. Ülkemiz ya yükselme hızını devam ettirecek ya da koalisyonlarla zaman kaybedecek, IMF’ye tekrar el açacak, faiz ve ilaç lobisi yine hortlayacak. Uşak’a yakışan 3-0 yapmaktır. Ben de Uşak’ın fahri hemşehrisiyim ve 3-0 olursa 4’üncü vekiliniz benim. Az bir süre kaldı, gece gündüz çalışarak Uşak’ta destan yazmalısınız. CHP’nin durumu ortada, öbür taraftan Bahçeli’nin ne yaptığı belli değil. Şimdi diyor ki koalisyon yaparız. Geçti Karahallının pazarı, sür eşeğini Eşme’ye. MHP’li kardeşlerimiz oynanan oyunu anladı ve biz onları kucaklıyoruz. Arkadaşlar hakiki milliyetçilik AK Parti’de. Öyle Bahçeli’nin dediği gibi lafla ve ayrımcılıkla milliyetçilik olmuyor. Sen Orta Asya’daki Göktürk kitabelerine sahip çıkıyorsan, Göktürk uydusunu uzaya gönderiyorsan, kendi helikopterini yapıyorsan ve Türk bayrağını her yerde göklere yükseltiyorsan, milliyetçisin. CHP’ye gelince, onu biliyorsunuz ne yaptığı belli değil. CHP, hala 50 yıl öncesiyle hareket eden ve Türkiye’nin vizyonuna yakışmıyor. Sevgili CHP’liler bırakın takım tutar gibi parti tutmayı. Eski Türkiye ve yeni Türkiye’ye iyi bakın” diye konuştu.
Bakan Eroğlu, partililerle bir süre sohbet ettikten sonra, hatıra fotoğrafları çektirdi. Bakan Eroğlu, programın ardından Uşak’tan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.