Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Eroğlu Sinop’ta 12 Tesisin Açılışını Yaptı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sinop’ta 12 tesisin toplu açılışını gerçekleştirdi.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış töreni ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sinop’ta 12 tesisin toplu açılışını gerçekleştirdi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış töreni ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredileri sertifika dağıtımı töreni için Sinop’a geldi. Beraberindeki AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve bakanlık bürokratlarıyla birlikte helikopterle Sinop Havalimanı’na inen Bakan Eroğlu’nu burada Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya ile Sinop protokolü karşıladı. İlk olarak Sinop Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Eroğlu, valilik şeref defterini imzaladı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, valiliğin ardından AK Parti Sinop İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Eroğlu’nu parti girişinde İl Başkanı Ali Çöpcü ile partililer tarafından alkışlarla karşılandı.
Parti toplantı salonunda teşkilat mensuplarıyla buluşan Eroğlu, yürütülen çalışmalar hakkında partilileri bilgilendirdi. Bakan Eroğlu daha sonra İskele Meydanı’nda gerçekleştirilen DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi İle Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredileri Sertifika Dağıtımı Merasimi’ne katıldı.
Temeli atılan ve açılışı yapılan 12 adet tesis için müteahhitlerden zamanında bitirmeleri için söz alındı, ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu ve tüm protokol üyeleri platforma çıkarak düğmeye bastı. Görkemli temel açma töreninin ardından 5 bin kişinin katıldığı iftar programına geçildi. Ezan okunmasıyla birlikte tüm katılımcılar oruçlarını açtı.
İftarın ardından 5 bin fidan dağıtıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.