Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Eroğlu, Park Afyon AVM’yi gezdi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar’a gerçekleştirdiği bayram ziyaretleri kapsamında bölgenin en büyük alışveriş merkezi “Park Afyon AVM”yi gezdi.Bakan Eroğlu, bayram tatili geçirmek üzere geldiği...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Eroğlu, Park Afyon AVM’yi gezdi
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar’a gerçekleştirdiği bayram ziyaretleri kapsamında bölgenin en büyük alışveriş merkezi “Park Afyon AVM”yi gezdi.
Bakan Eroğlu, bayram tatili geçirmek üzere geldiği memleketi Afyonkarahisar’da Emirdağ, Bayata ve İscehisar ilçelerinde katıldığı bayramlaşma töreni sonrası Park Afyon Alışveriş Merkezini gezdi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na gezisinde Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’de eşlik etti. Park Afyon AVM esnafını tek tek ziyaret eden Bakan Eroğlu, esnaf ve vatandaşlar ile de sohbet etti. Bakan Eroğlu’nun ziyaret ettiği ayakkabı satışı yapan mağazalardaki satılan ayakkabıları ise yakında incelemesi dikkatlerden kaçmadı. Bakan Eroğlu’nun alışveriş merkezindeki gezisi yaklaşık 1 saat sürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.