Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Eroğlu: “Mücadele Sonuna Kadar Devam Edecek”

Orman Ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Terör Saldırılarını Lanetlediklerini Söyleyerek, “bizi Bu Tür Hadiseler Asla Susturamaz. Mücadele Sonuna Kadar Devam Edecek” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 22:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 22:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Eroğlu: “Mücadele Sonuna Kadar Devam Edecek”
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, terör saldırılarını lanetlediklerini söyleyerek, “Bizi bu tür hadiseler asla susturamaz. Mücadele sonuna kadar devam edecek” dedi.
Edirne’de inşa edilecek olan toplam 13 adet tesisin açılış ve temel atma törenini gerçekleştirmek üzere bir gün önceden kente gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, tarihi Selimiye Camii’nde kıldığı yatsı namazı sonrası basın mensuplarının İstanbul’da yaşanan terör saldırısı ile ilgili sorularını yanıtladı.
“İNŞALLAH KÖKLERİ KAZINACAK”
Bakan Eroğlu, hem Ankara’da meydana gelen hem de İstanbul İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör eylemlerine karşılık mücadelenin kararlı bir şekilde devam edeceğini belirterek, “Biliyorsunuz bugün İstanbul’da mefhum bir hadise ceyran etti, tabi çok üzücü. Lanetliyoruz, hem Ankara’daki hem de İstanbul’daki bu terör saldırılarını lanetliyoruz. İnşallah zaten onların kökleri kazınacak. Hükümetimiz kararlı. Bizi bu tür hadiseler asla susturamaz. Mücadele sonuna kadar devam edecek” dedi.
“ÜSTLENENLER DE ŞAŞIRTMAK İÇİN ÜSTLENİYOR”
Bir gazetecinin, ‘Saldırıyı üstlenen oldu mu?’ sorusuna ise Bakan Eroğlu, “Biliyorsunuz, bu saldırıları yapanlar PKK uzantılarının olduğu terörist gruplar. Üstlenenler de şaşırtmak için üstleniyor. Esasen bunun altında PYD, PKK, onların hazırlıkları yatıyor. Bu konuda hükümetimiz detaylı açıklama yapacak” şeklinde cevap verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.