Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Eroğlu: Aydın'a 11 yılda 11 milyar liralık yatırım yaptık

Aydın’ın Buharkent ilçesinde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, burada 1 Haziran 2014'te tekrarlanacak yerel seçimde AK Parti adayı Mehmet Erol’a destek istedi. Şehir merkezinde partililerle yürüyen ve esnaf ziyaretleri yapan...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Eroğlu: Aydın'a 11 yılda 11 milyar liralık yatırım yaptık
Aydın’ın Buharkent ilçesinde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, burada 1 Haziran 2014'te tekrarlanacak yerel seçimde AK Parti adayı Mehmet Erol’a destek istedi. Şehir merkezinde partililerle yürüyen ve esnaf ziyaretleri yapan Eroğlu, “Buharkent’e hizmeti yaparsak biz yaparız. Muhalefetten hangi partinin adayı olursa olsun, açıkça söylüyorum bunların genel başkanları dahil Buharkent’e bir çivi dahi çakamaz. Şu anda herhangi bir partiye değil, oyunuzu Buharkent’e vereceksiniz.” dedi.

Aydın’a son 11 yılda hükümet olarak 11 milyar liralık yatırım yaptıklarını, bunların 4 milyar liralık bölümünün kendi bakanlığına ait olduğunu beliten Eroğlu, Buharkent’e de 35 milyon liralık yatırım sözü verdi. Bir vatandaşın giydirdiği sekiz köşeli kasketle gezen Bakan Eroğlu, “Aydınlılar yiğit insanlar. Aydınlılara ne yapılsa yeridir. Buharkent’e de yatırımlarla geldik. Buharkent şanslı, Aydın için ne gerekiyorsa yapacağız. Destek sizden, hizmet bizden. Seçime giderken Buharkent’e ne yapılacak onu düşünün. Osman ve Su İşleri Bakanlığı’nın desteği bile buraya yeter de artar bile. Yapacağımız yatırımlarla Buharkent’e 2050 yılına kadar memba suyu gibi su getireceğiz. Buharkent’te lağım suları arıtılmıyor. Burada şu sözü veriyoruz, atık su biyolojik arıtma tesisi kuracağız. Bu suları sulamada kullanacağız. Buharkent’e kent ormanı kuracağız, burayı ağaçlandıracağız.” şeklinde konuştu. Orman köylülerinin artık ormancıyla hasım değil hısım olduğunu vurgulayan Eroğlu, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Her şey insan için. İnsanın kuvvetli olursa devlet de güçlü olur. Artık ormanlarda yaşayan vatandaşlarımız Orman Teşkilatı'nın hasmı değil, hısmı olacak Bunu uygulamaya başladık." dedi.

Bakan Veysel Eroğlu'na AK Parti Aydın milletvekilleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Sadık Atay ve diğer partililer eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.