Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Eroğlu AK Parti’yi Ziyaret Etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bütün belediyelere nüfusa orantılı olarak para gönderdiklerini belirterek, ancak Diyarbakır’da hizmetin olmadığını, bunun sebebinin ise bilindiğini vurguladı.Orman ve Su İşleri Bakanı...

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2016 20:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2016 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Eroğlu AK Parti’yi Ziyaret Etti
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bütün belediyelere nüfusa orantılı olarak para gönderdiklerini belirterek, ancak Diyarbakır’da hizmetin olmadığını, bunun sebebinin ise bilindiğini vurguladı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla geldiği Diyarbakır’da, AK Parti İl Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Eroğlu, burada partililere hitaben konuşma yaptı. Belediyelere ayrım yapmadan nüfuslarına orantılı olarak para gönderdiklerini anlatan Eroğlu, “Diyarbakır’da hizmet yok. İşte bunun sebebini sizde bizde biliyoruz. Bu bakımdan inşallah huzur iklimi oluştuğu gibi her şey daha güzel olacaktır. Allah’ın izniyle buraya huzur gelecektir. Bizler nefer olarak, sizler de hizmetkar olarak çalışacaksınız. Bugün birçok projenin müjdesini verdik. Hepinize hazırladığımız kitapçıktan vereceğiz. Burada tüm detaylar yazıyor. Eskiden soygun vardı. Bütün Türkiye’de sizlerin alın teriyle ödediğiniz vergilerin tamamı faize gidiyordu. Ancak artık öyle değil” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.