Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Elvan’dan, Fransa’daki saldırıya ilişkin açıklama

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Fransa’da en az 84 kişinin öldüğü terörist saldırıya ilişkin, "Kim gerçekleştirmiş olursa olsun, hangi terör örgütü gerçekleştirmiş olursa olsun tüm terör örgütlerini lanetliyorum. Bu saldırı bir...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Fransa’da en az 84 kişinin öldüğü terörist saldırıya ilişkin, "Kim gerçekleştirmiş olursa olsun, hangi terör örgütü gerçekleştirmiş olursa olsun tüm terör örgütlerini lanetliyorum. Bu saldırı bir kez daha göstermiştir ki terörizm ile uluslararası mücadele şarttır. Mücadele gerçekleştirilirken hiçbir ayrım gözetilmemelidir" dedi.
Kalkınma Bakanı Elvan sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Fransa’nın Nice kentinde dün gece gerçekleşen terör saldırısını kınıyorum. Fransız halkına ve hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziyelerimi iletiyorum. Kim gerçekleştirmiş olursa olsun, hangi terör örgütü gerçekleştirmiş olursa olsun tüm terör örgütlerini lanetliyorum. Bu saldırı bir kez daha göstermiştir ki terörizm ile uluslararası mücadele şarttır. Mücadele gerçekleştirilirken hiçbir ayrım gözetilmemelidir. Bütün terör örgütleri aynı kefeye konmalı ve hepsiyle topyekun mücadele edilmelidir" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.