Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Elvan ve Tüfenkci Mersin’de

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Mersin Yaş, Meyve ve Sebze Hali’ni ziyaret etti. Burada esnafı gezen Bakanlar, onların sorunlarını ve isteklerini dinledi.Sabah saatlerinde Mersin Yaş, Meyve ve Sebze...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2016 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2016 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Mersin Yaş, Meyve ve Sebze Hali’ni ziyaret etti. Burada esnafı gezen Bakanlar, onların sorunlarını ve isteklerini dinledi.
Sabah saatlerinde Mersin Yaş, Meyve ve Sebze Hali’ni ziyaret eden Bakan Elvan ve Tüfenkci, burada hal esnafı ile kahvaltı yaptı. Kahvaltıda hal esnafı ile sohbet eden Elvan ve Tüfenkci, ardından hal içindeki esnafı tek tek ziyaret etti. Esnafın hal ve hatırını soran, işlerle ilgili bilgi alan Elvan ve Tüfenkci, varsa sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Esnafın meyve ikramını da geri çevirmeyen Elvan ve Tüfenkci, yaklaşık 2 saat süren ziyaretin ardından Yaş Sebze ve Meyve Çalıştayı’na katılmak üzere Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’na geçti.
Bakan Elvan ve Tüfenkci’ye ziyarette, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, AK Parti Mersin milletvekilleri Yılmaz Tezcan ile Ali Cumhur Taşkın, CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ile il protokol üyeleri eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.