Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Elvan: "Hem hükümetimiz hem de milletimiz bu alçakların hain planlarına fırsat vermeyecek"

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cizre’deki terör saldırısına ilişkin, "Ancak şunu unutuyorlar. Hem hükümetimiz hem de milletimiz bu alçakların hain planlarına fırsat vermeyecek" dedi.Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cizre’de meydana gelen...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cizre’deki terör saldırısına ilişkin, "Ancak şunu unutuyorlar. Hem hükümetimiz hem de milletimiz bu alçakların hain planlarına fırsat vermeyecek" dedi.
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cizre’de meydana gelen terör saldırısıyla ilgili sosyal medya hesaplarından yayımladığı mesajında "Milletimizin birlik ve beraberliğine kast eden hainler, tasmalarını elinde bulunduranların emriyle saldırdıkça saldırıyor. Ancak şunu unutuyorlar. Hem hükümetimiz hem de milletimiz bu alçakların hain planlarına fırsat vermeyecek. PKK, PYD, DAEŞ veya FETÖ. İsimleri ne olursa olsun, ihanet noktasında birleşen bu eli kanlı örgütleri ve onların arkasındaki elleri tek tek yok edeceğiz. Yaptıklarının hesabını bir bir soracağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, milletiyle birlikte güçlüdür. Cizre’de şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" ifadelerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.