Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çavuşoğlu’ndan Şehidin Ailesine Taziye Ziyareti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, şehit Özel Harekat Polisi Coşkun Nazilli’nin Antalya’nın Alanya ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 21:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 21:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, şehit Özel Harekat Polisi Coşkun Nazilli’nin Antalya’nın Alanya ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Özel Harekat Polisi Coşkun Nazilli’nin Alanya ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarete AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven de katıldı. Şehidin babası Durmuş Nazilli, Bakan Çavuşoğlu ve beraberindekileri şehit oğlunun üniformasıyla karşıladı. Çavuşoğlu, şehidin babası ile bir süre sohbet ederek tesellide bulundu. Şehidin eşi, çocukları, annesi ve kardeşleri ile yakından ilgilenen Bakan Çavuşoğlu, teröre karşı etkin bir şekilde mücadelenin devam edeceğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.