Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çavuşoğlu Ve AKPM Başkanı Agramunt Görüşmesi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı (AKPM) Pedro Agramunt ile görüşmesinde, Türkiye’nin Avrupa Konseyi ile ilişkileri bağlamında ikili ve bölgesel konularla, AKPM’nin gündeminde yer alan...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı (AKPM) Pedro Agramunt ile görüşmesinde, Türkiye’nin Avrupa Konseyi ile ilişkileri bağlamında ikili ve bölgesel konularla, AKPM’nin gündeminde yer alan terörizm, göç-mülteci ve Avrupa Konseyi’nin komşuluk politikalarının ele alındığı öğrenildi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın daveti üzerine Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan AKPM Başkanı Pedro Agramunt ile makamında bir görüşme yaptı.
Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, görüşmede Türkiye’nin Avrupa Konseyi ile ilişkileri bağlamında ikili ve bölgesel konularla, AKPM’nin gündeminde yer alan terörizm, göç-mülteci ve Avrupa Konseyi’nin komşuluk politikaları konularında görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.