Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çavuşoğlu, Singapurlu mevkidaşı Balakrishnan ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Singapur Dışişleri Bakanı Vivian Balakrishnan ile biraraya geldi.Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından görüşmeye ilişkin alınan bilgiye göre, Bakan Çavuşoğlu, Balakrishnan ile baş başa bir görüşme...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Singapur Dışişleri Bakanı Vivian Balakrishnan ile biraraya geldi.
Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından görüşmeye ilişkin alınan bilgiye göre, Bakan Çavuşoğlu, Balakrishnan ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, darbe girişimi ve sonrasındaki gelişmeler ve FETÖ ile mücadele konularının gündeme geldiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, görüşmeler heyetlerarası şekilde devam etti. Heyetlerarası görüşmede ise ekonomik ve altyapı projelerinde işbirliğinin artırılması, imzalanmış bulunan Serbest Ticaret Anlaşması’nın onay sürecinin tamamlanması, askeri işbirliğinin geliştirilmesi ve eğitim işbirliği konularının ele alındığı öğrenildi. Dışişleri kaynaklarından alınan bilgiye göre, görüşmede ayrıca, karşılıklı ziyaretlerin artırılması ve başta Suriye ve Irak’taki gelişmeler olmak üzere bölgesel konular da ele alındı. Bakan Çavuşoğlu’nun bu çerçevede, Türkiye’nin DEAŞ ve PKK başta olmak üzere terörist örgütlerle mücadelesi konusunda da muhatabına bilgi verdiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.