Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çavuşoğlu, Kemer Esnafıyla Bir Araya Geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya milletvekili adayları ve partisinin il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Kemer’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaflar Bakan’dan kırmızı otobüs ve TOKİ evleri istedi.Beraberinde AK Parti...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Çavuşoğlu, Kemer Esnafıyla Bir Araya Geldi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya milletvekili adayları ve partisinin il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Kemer’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaflar Bakan’dan kırmızı otobüs ve TOKİ evleri istedi.
Beraberinde AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya milletvekili adayları Murtaza Tamyürek, Nevin Korkmaz Zor ile birlikte geldiği Kemer’de AK Parti ilçe teşkilatı binası önünde partililer tarafından karşılanan Çavuşoğlu, daha sonra Lise Caddesi’nden itibaren esnafları ziyaret etti. Çavuşoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretlerine AK Parti Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, partili belediye meclis üyeleri de katıldı.
Esnafların genel olarak turizm sezonundan endişelerini dile getirdikleri Bakan Çavuşoğlu’nun ziyaretleri sırasında bazı esnaflar, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kemer’e kırmızı otobüs seferleri konulmasını ve TOKİ konutları yapılmasını istedi. Kırmızı otobüslerin Kemer’e geleceğini söyleyen Çavuşoğlu, TOKİ konutları konusunda, "Nispeten daha ihtiyaç sahibi bölgelere öncelik verdik ama Kemer’de de TOKİ konutları yapılacak" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.