Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çavuşoğlu, KEİ 34. Bakanlar Konseyi Toplantısına Katılacak

Dısişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 1 Temmuz 2016 tarihinde Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenecek Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) 34. Bakanlar Konseyi Toplantısı’na katılacak.Dısişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dısişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 1 Temmuz 2016 tarihinde Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenecek Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) 34. Bakanlar Konseyi Toplantısı’na katılacak.
Dısişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, KEİ dönem başkanlığını yürütmekte olan Rusya Federasyonu’nun Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Bakanlar Konseyi Toplantısı sırasında KEİ gündeminde yer alan bölgesel ekonomik işbirliği konularının ele alınacağı kaydedildi. Türkiye’nin dönem başkanlığında 2017 yılında kutlanacak olan KEİ’nin 25. kuruluş yıl dönümüne giden süreçte örgütün daha güçlü ve dinamik bir yapıya kavuşturulmasını sağlayacak kurumsal reform çalışmalarının da toplantının ana gündem maddelerinden birini teşkil ettiği bildirildi.
34. Bakanlar Konseyi Toplantısı vesilesiyle Bakan Çavuşoğlu’nun Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ve KEİ üyesi ülkelerden diğer muhataplarıyla ikili görüşmeler yapmasının öngörüldüğü kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.