Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çavuşoğlu, Bangkok’a resmi ziyarette bulunuyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tayland’da gerçekleştirilmekte olan Asya İşbirliği Diyaloğu (AİD) Devlet ve Hükümet Başkanları İkinci Zirvesi’ne katılmak üzere Bangkok’a resmî bir ziyarette bulunduğunu açıkladı.Bakanlıktan...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2016 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2016 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tayland’da gerçekleştirilmekte olan Asya İşbirliği Diyaloğu (AİD) Devlet ve Hükümet Başkanları İkinci Zirvesi’ne katılmak üzere Bangkok’a resmî bir ziyarette bulunduğunu açıkladı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Bakan Çavuşoğlu’nun, 8-10 Ekim 2016 tarihlerinde Tayland’da gerçekleştirilmekte olan Asya İşbirliği Diyaloğu (AİD) Devlet ve Hükümet Başkanları İkinci Zirvesi’ne katılmak üzere Bangkok’a resmî bir ziyarette bulunduğu kaydedildi.
Zirve kapsamında bazı etkinliklere katılacak olan Bakan Çavuşoğlu’nun, üye ülkelerden gelen muhataplarıyla bölgesel ve ikili konularda görüşmeler yapmasının öngörüldüğü vurgulanarak şöyle denildi:
"2002 yılında Tayland’ın girişimiyle kurulan ve bugün 34 üyesi bulunan Asya İşbirliği Diyaloğu, ülkeler arasında çeşitli alanlarda karşılıklı diyalog ve işbirliğinin geliştirilmesini amaçlayan bir platform niteliğindedir.
İkinci Asya İşbirliği Diyaloğu Zirvesi, 2013 yılında oluşuma katılan ülkemizin iştirak ettiği ilk zirve olması bakımından önem taşımaktadır.?"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.