Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çağatay Kılıç’tan Ramazan Bayramı mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, birlik ve beraberlik ikliminin güçlendiği bayramların fırsat bilinerek küslüklerin ortadan kalkması gerektiğini kaydetti.Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ramazan Bayramı nedeniyle...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, birlik ve beraberlik ikliminin güçlendiği bayramların fırsat bilinerek küslüklerin ortadan kalkması gerektiğini kaydetti.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Ramazan ayı boyunca oruç ile derin bir manevi havayı teneffüs etmemizin ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aziz milletimiz, Ramazan ayı boyunca da büyük bir dayanışma, yardımlaşma örneği sergilemiş, yakınında ve uzağında yardıma muhtaç olanların ellerinden tutarak yine tüm milletlere örnek olmuştur. Bayramlar; kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma duygularının üst seviyeye çıktığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği anlamlı günlerdir. Birlik ve beraberlik ikliminin güçlendiği Bayramları bir fırsat bilerek küslükleri ortadan kaldırmalıyız. Millet olma şuurunun pekiştiği, ortak değerlerimizi ve aramızdaki bağların güçlenmesine vesile olan bu kutlu zaman diliminde, millet olarak aramızdaki güçlü bağın zaafa uğratılmasına, birlik ve beraberliğimizin bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Milli ve manevi değerleriyle yetişen gençliği, geçmişten gelen köklü birikimi ve dili, gönlü, muhabbeti, kardeşliği ve insanlığı ile bölgesinin ve dünyanın örnek ülkesi Türkiye’miz, bayramda da mahzun kalanları unutmayacaktır. Biz, demokrasiyi, adaleti, barışı, kardeşlik ve hoşgörüyü, evrensel değerlerin üstünlüğünü dünyaya hakim kılmak için çalışıyoruz. Yetişmiş gençliğimiz sayesinde, geleceğe çok daha güçlü, çok daha emin adımlarla yürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazilerimizin kıymetli aileleri olmak üzere milletimizin, İslam aleminin ve tüm insanlığın Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.