Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Bozkır, Erzurum’da AB Projelerini Değerlendirdi

Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır, "Türkiye’nin AB’ye Üyelik Süreci ve Sivil Toplumla Diyalog" toplantısına başkanlık etmek üzere Erzurum’a geldi.Bakan Bozkır’ı havalimanında Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Bozkır, Erzurum’da AB Projelerini Değerlendirdi
Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır, "Türkiye’nin AB’ye Üyelik Süreci ve Sivil Toplumla Diyalog" toplantısına başkanlık etmek üzere Erzurum’a geldi.
Bakan Bozkır’ı havalimanında Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, karşıladı. Güneş Vakfı’nın organizasyonuyla Erzurum’da bugün başlayan ve 17-19 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 4’üncü Uluslararası Türk Şölenine katılan Bakan Bozkır, ardından Valilik makamını ziyaret etti. Vali Ahmet Altıparmak’tan brifing alan Bakan Bozkır, AB projelerini değerlendirdi.
Bakan Bozkır, her yaştan vatandaşın Avrupa ülkelerinin vatandaşları ile eğitim ve gençlik projelerinde bir araya gelebilmesi için Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 2004-2015 yılları arasında yaklaşık 27 bin projeye 780 milyon Avronun üzerinde hibe tahsis edildiğini bu kapsamda 81 ilden 420 bine yakın vatandaşın yurt dışında eğitim ve işbirliği çalışmalarına katıldığını kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.