Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Bozkır AB Bakanları Toplantısı’na Katılacak

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "AB Bakanları Toplantısı"na katılmak üzere Hollanda’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.Avrupa Birliği Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Bakan Bozkır, Avrupa Birliği...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "AB Bakanları Toplantısı"na katılmak üzere Hollanda’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
Avrupa Birliği Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Bakan Bozkır, Avrupa Birliği (AB) dönem başkanı Hollanda tarafından 11-12 Nisan’da düzenlenecek AB Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Hollanda’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. AB üye ve aday ülkelerinin AB işlerinden sorumlu bakanları ile devlet sekreterlerinin katılacağı toplantıda, 2016 yılının ilk yarısında Hollanda dönem başkanlığında AB’nin gündeminde yer alan konulara ilişkin öncelikler ele alınacak. Bozkır, toplantı vesilesiyle düzenlenen çalışma yemeğine katılarak, AB ülkelerinden mevkidaşlarıyla biraraya gelecek. Bozkır, ayrıca Hollanda Dışişleri Bakanı Bert Koenders ile ikili bir görüşme gerçekleştirecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.