Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Bozdağ’dan Şehit Savcı Kiraz’ın Ölüm Yıl Dönümü Nedeniyle Mesaj

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Bakan Bozdağ, geçtiğimiz yol odasında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın 1. ölüm yıl dönümü nedeniyle...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Bakan Bozdağ, geçtiğimiz yol odasında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın 1. ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Bakan Bozdağ mesajında, "Geçen yıl bugün menfur bir terör saldırısı sonucunda kaybettiğimiz merhum şehit savcımız Mehmet Selim Kiraz’a bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yargı görevi yapanlara başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadesini kullandı.
“Merhum Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşunlar adalete sıkılmıştır, hukuka sıkılmıştır, Türk yargısına sıkılmıştır, yargı görevini yapanlara sıkılmıştır. Milletimizi ve demokratik hukuk devletimizin ayrılmaz bir parçası olan yargımızı hedef almıştır" diyen Bozdağ şöyle devam etti:
"Adları, hedefleri ve eylemleri ne olursa olsun bütün terör örgütleri lanetlidir ve lanetlenmelidir. Merhum şehit savcımıza yönelik bu eylemi gerçekleştiren teröristleri, gerçekleştirme kararı ve emrini veren terör örgütlerini ve bütün terör örgütlerini şiddetle lanetliyorum. Bütün terör örgütleri insanlığa düşmandır ve insanlığa karşı suç işleyen vahşi örgütlenmelerdir. Çağlayan Adliyesi başta olmak üzere diğer yerlerde terör eylemleri gerçekleştiren terör örgütleri hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır. Tarih boyunca terörle elde edilmiş hiçbir başarı olmadığı gibi hedeflerine ulaşmış terör örgütü de olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır. Şu gerçeğin hepimiz farkındayız ki, tasavvurlarındaki dünya resmini kanla çizmeye yeltenenler, tarih boyunca hayal kırıklığı yaşamış, perdeyi hüsranla kapatmıştır. Terörün, terör örgütlerinin kanlı ve kirli yöntemleriyle, milletimizin ve devletimizin istiklâli ve istikbalini kıskaca almaya, biçimlendirmeye, değiştirmeye veya dönüştürmeye yeltenenler hiçbir zaman başarılı olamayacaktır. Kaynağı, etiketi, türü ve hedefi ne olursa olsun, teröre karşı mücadelemiz, azimle ve kararlılıkla,hukuk içinde ve hukuka uygun biçimde terör bitene kadar devam edecektir. Merhum şehit savcımız Mehmet Selim Kiraz başta olmak bütün şehitlerimizi rahmet,minnet ve dua ile anıyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.