Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Ayşenur İslam’dan Açıklama

Geçici hükümetin kurulması sebebiyle görevini devredecek olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam yazılı bir açıklama yaptı.Bakan İslam yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2015 23:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2015 23:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Geçici hükümetin kurulması sebebiyle görevini devredecek olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam yazılı bir açıklama yaptı.
Bakan İslam yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde, daha sonra da Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından şahsıma emanet edilen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevimi bugün ülkemizi seçime götürecek olan hükümete devrediyorum. Ülkemizin ekonomi, siyaset, sosyal yardım, sağlık, ulaşım, eğitim ve demokrasi alanlarında çağ atladığı, Türkiye’nin son 13 yılda dünyada söz sahibi olduğu bir dönemde AK Parti hükümetlerinde görev almaktan, milletime hizmet etmekten büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Yaklaşık 20 ay süren bakanlık görevimiz süresince elimizden gelen gayreti göstererek, devraldığımız hizmet bayrağını çok daha ileriye taşımak için çalıştık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde bulunan kadın, çocuk, yaşlı, engelli, gazi, şehit yakınları ve sosyal yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı başımızın tacı olarak kabul ettik. Bu şuurla ben ve çalışma arkadaşlarım bakanlığımızın ilgi alanlarından birini diğerinden daha önemli ya da daha az önemli diye ayırmadan proje ve politikalar ürettik. Bakanlığımızın kurulduğu günden bu yana merkez ve taşra teşkilatımız, hizmet ettiğimiz sahanın hassasiyetinin bilincinde ve bu sorumluluk anlayışı ile vazifelerini yerine getirmektedir. Üstün vazife şuuru ve anlayışı içerisinde, mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir azim ve gayretle çalışan mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki ülkemizin uluslararası rekabet yarışından kopmadan, hızla koşabilmesi için her şehrimizin bu yarışın içinde olması ve hızlı koşması gerekir. Bu bilinçle Sakarya’mızın her alanda gelişmesi, büyümesi ve yenilenmesi için yapılan her projede elimizden geldiği ölçüde destek olmaya çalıştık. Ülkemize ve şehrimize hizmet etmeyi nasip eden yüce Allah’a hamd ediyorum. Güzel şehrim Sakarya’nın ilk kadın milletvekili olma şerefini bana yaşatan sevgili hemşehrilerimle yol arkadaşı, kader ortağı olmaktan, desteklerini her an yanımda hissetmekten, sizlere hizmet etmiş olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. 13 yıldır AK Parti’yi her seçimde destekleyen Sakarya’mıza gönülden teşekkür ediyorum. Biliyor ve inanıyorum ki 1 Kasım 2015 seçiminde de Sakarya’mız bizi yine yalnız bırakmayacak, ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlara izin vermeyecek. Bizler de tüm AK Parti mensupları olarak Sakarya’mızı mahcup etmemek için üstün bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla yeni dönemin ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.