Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Avcı, Uluslararası Dergi Fuarı’na Katıldı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Türkiye Dergiler Birliği (TÜRDEB) tarafından Sirkeci Garı’nda 7’incisi düzenlenen Uluslararası Dergi Fuarı’na katıldı.TÜRDEB organizasyonunda başta Diyanet İşleri Başkanlığı olmak üzere Milli Eğitim...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Türkiye Dergiler Birliği (TÜRDEB) tarafından Sirkeci Garı’nda 7’incisi düzenlenen Uluslararası Dergi Fuarı’na katıldı.
TÜRDEB organizasyonunda başta Diyanet İşleri Başkanlığı olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) gibi kurumların işbirliğiyle düzenlenen 7. Uluslararası Dergi Fuarı’nın açılışı Sirkeci Garı’nda gerçekleştirildi. Almanya, Afganistan, Bosna Hersek, Karadağ, Sırbistan, Makedonya, Hollanda, Sudan ve birçok ülkeden dergilerin katıldığı fuarda okuyucular yeni yayınlarla da tanışma fırsatı buldu. Fuarda bu yıl 20 ülkeden 305 dergi yer aldı. 7. Uluslararası Dergi Fuarı’nın bu yılki onur konuğu ise 300. sayısını çıkaran Haksöz Dergisi oldu. Önceki yıllarda Ümran, Altınoluk, Yedi İklim dergileri onur konuğu olarak katılmıştı.
Fuara katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avci, tek tek stantları gezip görevlilerle sohbet etti. Bir kitap ve tablonun takdim edildiği Bakan Avcı, bir saat süren fuar ziyaretinin ardından buradan ayrıldı.
7. Uluslararası Dergi Fuarı, bugün yapılan ’Uluslararası Dergiciliğin Ödülleri’ töreni ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.