Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Avcı Eskişehir’de

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir temasları kapsamında Beylikova ilçesinde bir dizi açılış ve ziyaret gerçekleştirdi.Bakan Avcı, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve beraberindekiler, ilk olarak Beylikova Halk Eğitim Merkezi...

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Avcı Eskişehir’de
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir temasları kapsamında Beylikova ilçesinde bir dizi açılış ve ziyaret gerçekleştirdi.
Bakan Avcı, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve beraberindekiler, ilk olarak Beylikova Halk Eğitim Merkezi ve 200 Yataklı Pansiyon Binası’nın açılış törenine katıldı. Halk Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Bakanı Avcı, yurt genelinde pansiyon konusuna çok önem verdiklerine dikkat çekti. Avcı, “200 öğrenci kapasiteli pansiyon Beylikova’nın çok önemli bir ihtiyacını karşılayacaktır. Yurt genelinde bu pansiyon konusuna özel bir önem atfediyoruz. Açılışını yapacağımız ikinci yer ise Halk Eğitim Merkezi. Halk Eğitim Merkezleri bizim “Hayat Boyu Eğitim Öğretim” ilkemizin somutlaştığı alanlardır. Türkiye genelinde açılan 2 bine yakın kursta farklı alanlarda 5 milyon sertifika verdik. Halk Eğitim Merkezleri, Milli Eğitimin çok önemli bir parçasını oluşturuyor. Ayrıca bunların organizasyonlarını gerçekleştirdiği için Halk Eğitim Merkezileri ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mustafa Kemal Biçer’e teşekkür ederim” dedi.
Bakan Avcı, halk eğitim merkezlerini en etkin kadınların kullandığını da ifade ederek, kadınlardan merkezlerdeki eksikleri kendilerine bildirmesini istedi.
Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ise halk eğitim merkezi ve yurdun Beylikova’nın eğitimine yapılan yatırımlar olduğunu kaydetti.
Bakan Avcı ve beraberindekiler daha sonra yapımı 1 yılda tamamlanan Halk Eğitim Merkezi ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyonu gezdi.
Bunun ardından Bakan Avcı, Beylikova Kaymakamlığı’nı da ziyaret ederek, Kaymakam Selçuk Haskırış tarafından ilçenin tanıtımı konusunda brifing verildi. Açılış ve ziyaretlerin ardından Bakan Avcı, karayoluyla İstanbul’a hareket etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.